Soorten dienstverlening

Werkgevers

Soorten dienstverlening

Detacheren en uitzenden

Uw organisatie heeft op tijdelijke basis personeel nodig in een drukke periode of voor een project. Villex zorgt dat u tijdens deze periodes zich kan druk kunt maken om uw kernactiviteiten. Villex levert professionals op basis van detachering of uitzenden. Villex werft en selecteert de juiste kandidaat en verzorgt de personeels- en salarisadministratie. Vaak blijkt na afloop van een tijdelijk dienstverband de wens te zijn van opdrachtgever en professional, om een vaste samenwerking aan te gaan. Hieraan werken wij graag mee en dit wordt door Villex dan ook kosteloos mogelijk gemaakt.

Werving & selectie

Uw organisatie is op zoek naar het unieke talent om uw team permanent te komen versterken. U hebt niet de tijd of de mogelijkheden in huis om op zoek te gaan naar dit talent. Villex doet dit voor u. Wij vinden op een unieke manier de juiste persoon, voeren de eerste gesprekken en stellen in korte tijd een selectie aan u voor. Indien er een klik is, kan de professional direct bij u aan de slag.

Payrolling

U wilt uw personeel zoals u gewend bent, maar zonder risico. Villex is juridisch werkgever, regelt de salarisadministratie, overige administratie en draagt het risico bij doorbetaling bij ziekte. U kunt zich druk maken om zaken die u belangrijk vind. 

Contact

Barendrecht

1e Barendrechtseweg 46
2992 XC BARENDRECHT

Postbus 2052
2990 DB BARENDRECHT

(t) 088-5320000

(e) info@villex.nl

Haarlem

Paul Krugerstraat 41
2021 XM HAARLEM

Middelburg

Lange Noordstraat 34
4331 CE MIDDELBURG

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur

Contactformulier

powered by HVMP Internet Marketing