Referenties

Referenties

Referenties

Evelien, Woonconsulent te Dordrecht

Na het afronden van mijn opleiding HBO Vastgoed wist ik niet goed wat ik wilde. Dankzij de coachende gesprekken van de consultant van Villex Personeelsdiensten werd mij duidelijk waar mijn sterke kanten liggen. Zij hebben me bemiddeld naar de functie woonconsulent en ik voel me als een vis in het water!

Jan, Adviseur vastgoed te Rotterdam

Als adviseur vastgoed werk ik op projectbasis bij diverse opdrachtgevers. Met de consultants van Villex heb ik goed contact. Tegen het einde van de opdracht bespreken we mijn situatie en wensen. Op het juiste moment brengen ze mij in contact met nieuwe opdrachtgevers uit hun netwerk. Op deze wijze ben ik verzekerd van doorlopende opdrachten.

Ad, Hoofd Administrateur te Ridderkerk

Via de nationale vacaturebank had ik gereageerd op een functie die mij aansprak en de volgende dag werd ik al gebeld voor een intakegesprek. Samen hebben we mijn CV en de functieomschrijving doorgelopen. Na het gesprek heeft Villex mij gelijk voorgesteld bij het bedrijf waar functie openstond en werd ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Voor het gesprek werd ik nog gebeld door een medewerker van Villex om mij succes te wensen. Na het gesprek belde de medewerker van Villex om te vragen hoe het gegaan was, en na mijn reactie, kwam hij gelijk met de mededeling dat ik op een tweede gesprek kon komen! Twee dagen later voor een tweede gesprek geweest en de baan was toen binnen no time beklonken. Door Villex medewerker gefeliciteerd met mijn nieuwe baan, en de rest is super geregeld via een contract bij Villex. Nooit enige probleem gehad met verdere afwikkeling van zaken. Ik kan niets anders zeggen dat alles TOP GEREGELD is bij Villex. Ook het contact tijdens de contractperiode was goed! Dus wil je een andere baan via een detacheringbureau dan is VILLEX EEN SUPER bedrijf. Mocht ik in de toekomst nog eens willen veranderen van baan, dan zal ik zeker als eerste op de website van Villex kijken!

Andrea, Customer Service Representative te Barendrecht

Mijn ervaring met Villex is zeer positief. Sinds mijn eerste gesprek heb ik meteen een goede en professionele indruk van het bedrijf gehad, en met mijn contactpersoon is de samenwerking altijd gebaseerd geweest op eerlijkheid, goede communicatie en wil om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Vooral heeft Villex twee cruciale kenmerken die ik tegenwoordig zeldzaam in een uitzendbureau vind: aandacht en aanwezigheid. Hierdoor heb ik op dit moment een baan dat bij mij past en waar ik trots op ben!

Wil, Afdelingssecretaresse te Leiden

Ik wil Villex Personeelsdiensten hartelijk danken voor de perfecte bemiddeling. Zij waren zeker het meest betrokken en enthousiast. Ik stond namelijk in Leiden bij 6 andere uitzendbureau's ingeschreven waar ze stuk voor stuk weinig voor mij deden. Ik ben tevreden!

 

Cees-Jan, Salarisadministrateur bij een accountantskantoor te Alblasserdam

Daar ik op zoek was naar een andere functie had ik mijn CV geplaatst op de site van Vacaturebank.nl. Ik werkte als administrateur bij een bedrijf in Capelle a/d IJssel en door omstandigheden moest ik op zoek naar een andere functie. Vanuit mijn vermelding op bovengenoemde site ben ik benaderd door Villex. Villex had een passende functie voor mij bij een accountantskantoor te Alblasserdam als salarisadministrateur. Ik ben gaan praten met Martijn en Remon van Villex. Het gesprek verliep heel vlot en we hadden over en weer een match. Ik werd voorgesteld bij het accountantskantoor. Die gesprekken verliepen ook goed en ik ben er aangenomen. Ik werk er nu via Villex en na verloop van tijd zal ik door het bedrijf overgenomen worden. Ik ben ook zeer tevreden over Villex. Hun begeleiding is goed. Ik krijg keurig op tijd mijn salaris betaald. Met vragen kan je altijd bij ze terecht. Ga zo door!

Sharita, Boekhoudkundig medewerkster te Rotterdam

Begin dit jaar ben ik gebeld door Villex, waarna ik een kennismakingsgesprek heb gehad. Na het afstemmen van mijn behoeftes met hun vacaturebank zijn zij duidelijk actief op zoek gegaan naar een goede match. Vanaf dat moment is het dan ook heel snel gegaan en ben ik aan mijn nieuwe loopbaan als boekhoudkundige begonnen.

Zonder Villex Personeelsdiensten had dit niet gekund. Ik weet nu hoe belangrijk het is dat een uitzendbureau jouw behoeftes snapt.

Gabriel, Technisch Commercieel medewerker te Dordrecht

Ben zeer tevreden met Villex Personeelsdiensten, na een gesprek hadden ze genoeg vertrouwen in mij, om vervolgens mij voor te stellen aan de instelling waar ik nu bij werk. Ben zeer goed door ze geholpen en heb nog steeds een goed contact met de Villex Personeelsdiensten medewerkers.

Suzan, Receptioniste te Rotterdam

Villex nam contact met mij op, naar aanleidig van mijn CV op Monsterboard en vanaf toen is het heel snel gegaan. Eerst een kennismakingsgesprek op het Villex hoofdkantoor, een week later een sollicitatiegesprek bij het bedrijf, en de week daarop was ik aan het werk!

Vanaf het begin is alles heel duidelijk verteld en wist ik waar ik aan toe was.

Contact

Barendrecht

1e Barendrechtseweg 46
2992 XC BARENDRECHT

Postbus 2052
2990 DB BARENDRECHT

(t) 088-5320000

(e) info@villex.nl

Haarlem

Paul Krugerstraat 41
2021 XM HAARLEM

Middelburg

Lange Noordstraat 34
4331 CE MIDDELBURG

Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur

Contactformulier

powered by HVMP Internet Marketing